2015. július 21., kedd

Tűzönjárás 2015-ben már csak csoportoknak. Létszámtól függetlenül, igyekszünk minden igénynek megfelelni. 

Ebben a formában a tűzönjárást olyan "csapatoknak" ajánljuk, akik komoly kihívások, fejlesztési feladatok előtt állnak, vagy ahol az egyettértés hiánya akadálya a továbblépésnek. A "tűzönjárás"csoportos és/vagy egyéni coaching részeként a leghatékonyabb eszköz, amivel a kitűzött célok elérést gátló anomáliák teljes mértékben megszüntethetők. Ha a csapat egy ideje csak egyhelyben toporog, mi átlendítjük ezen a holtponton. Világosak lesznek a célok, szerepek, kockázatok, felelősségek. A csapat új lendületet kap. 
2015. tavaszi tűzönjárás. 60 résztvevőhöz iker máglyát építettünk
Tűzönjárás, parázsonjárás, az outdoor coaching egyik leghatékonyabb eszköze.

A parázsonjárásról korábbi blogjainkban sokat olvashatnak. Amennyiben a csapatnak a parázsonjárás gondolata még idegen, ellenérzéssel fogadnák, más lehetőséget is tudunk ajánlani. Ugyan a tűzönjárás önkorlátozó hiedelmeink feloldására az egyik  leghatékonyabb módszer, de ezt a paradigmaváltó hatást más, hasonló kihívást jelentő outdoor programokkal is el lehet érni.
Ilyen program kidolgozásához viszont ismernünk kell a résztvevők tervezett programhoz kapcsolódó elvárásait. A tűzönjárásnál erre alapvetően nincs szükség, mivel állítjuk, hogy arra a feladatra mindenki képes. A tűzönjárásban pont ez a leg meghökkentőbb. Az egyéni és csoportcélok hatékonyabb elérését, a magasabb szintű kockázatvállalást a fizikai kihívásokat is jelentő extrém sport alapú programok is javítják. Kitett, kockázatos helyzetekben a résztvevők megedződnek, fizikailag, szellemileg. Ilyen programjaink a természethez kötődnek, kilépünk a tantermi keretek közül, a coching ülések sem a kényelmes karosszékben zajlanak. Gyalogolunk, tábort építünk vadregényes helyeken, vizeken kelünk át, elvonulunk, csúcsokat hódítunk meg, falakat mászunk meg, megtesszük azt, amiről azt gondoljuk, ez lehetetlen. Outdoor alapú coching programjainkról hamarosan bővebben tájékozódhat a www.outdoor-csapatepites.blogspot.hu

 
A tűz ereje meghátráltat.
Két tűz között - meleg helyzet.



Simon András
+36 30 215 3221 
www.h-line.hu
www.h-line.hu/tuzon.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése